Thursday, December 3, 2015

Promosi Disember, 2015 : LECITHIN, SHAKLEE COLLAGEN POWDER & VITA-LEA FOR CHILDREN

Salam semua..

Alhamdulillah, dah masuk bulan Disember, jadi promosi daripada Shaklee pun bertukar la ye.
Untuk bulan ni, memang best sangat Shaklee bagi promosi, Lecitin, Shaklee Collagen Powder & Vita-lea for children yang memang hot dipasaran. Sebabnya, 3 item ni dah sinonim dengan kecantikan, kesihatan dan personaliti untuk seisi keluarga. Ibu, ayah dan anak boleh consume. Memang berebut la nak dapatkan Lecithin, Shaklee Collagen Powder & Vita-lea for children pada harga promosi ni.



Ni pulak poster rasmi daripada Shaklee mengenai promosi bulan ni.




Nak tahu HARGA PROMOSI? Boleh wasap Azie ye


Dapatkan diskaun sehingga 20% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} Keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekalkan keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran & pembelian produk Shaklee

PM admin Fauziah Azie di facebook 
Sms/Whatsapp : 012-6930770
FB Page : Luvlymum vitamins
Email : mamafarzana77@gmail.com

**COD Area Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawang, Taman Bandar Senawang, Taman Tasik Jaya, Taipan Senawang, Sikamat, Ampangan, Paroi, Seremban, Seremban2, Senawang dan kawasan sekitarnya.

**Penghantaran keseluruh Malaysia menggunakan POSLAJU, GDEX dan CITYLINER.


Friday, November 20, 2015

ESP Protein Terbaik, Pelengkap Keperluan Tubuh Badan Anda

ESP merupakan sumber protein daripada soya yang menyamai 6x roti, 2x daging, 4x telur dan 12x susu.

Protein adalah asas kehidupan sel-sel tubuh kita. 25% daripada tubuh kita terdiri daripada protein yang meliputi kuku, rambut, kulit dan otot. Oleh itu, secara tidak langsung, protein juga adalah "makanan" kepada sel-sel tubuh kita.

Tubuh kita memerlukan protein yang cukup dan juga berkualiti demi membantu untuk memperbaiki sel-sel yang rosak, menggantikan sel-sel yang lama dan membina sel-sel yang baru yang lebih sihat. Sel-sel tubuh yang sihat pula penting demi membantu penyerapan optimum nutrient ke dalam tubuh kita.


ESP menyediakan 14 gram protein soya Non-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh kita perlukan bagi proses sintesis termasuk 9 asid amino penting.


KEBAIKAN ESP UNTUK ANDA :

  1. Membekalkan tenaga yang berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
  2. Memberikan rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.
  3. Membantu menyembuhkan penyakit.
  4. Membantu merendahkan paras kolesterol.
  5. Mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
  6. Bertindak sebagai antioksidan.
  7. Menguatkan sistem imun tubuh.
  8. Memelihara kesihatan jantung.
  9. Baik untuk hormon.
  10. Mencegah osteoporosis.
  11. Memudarkan parut.
  12. Mencantikkan kulit dan rambut.
  13. Membant pembentukan sel-sel baru.
  14. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana prootein penting untuk kulit.
  15. Meransang regenerasi kulit dan otot sekaligus mengurangkan kedutan.
  16. Memberi ton warna kulit yang sekata.
  17. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu.
  18. Mempersepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
  19. Membantu menguatkan rahim.
  20. Membantu meransang penghasilan susu (milk booster) yang banyak, pekat dan berkhasiat.
 Kita tengok testimoni sat ye..





Azie dah ber' ESP.
Mereka pun dah ber' ESP.
Anda? Bila lagi? Jom consume sekarang untuk pelengkap keperluan tubuh anda.

Dapatkan diskaun sehingga 20% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} Keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekalkan keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran dan pembelian produk Shaklee

Hubungi admin Fauziah Azie di Facebook
Sms/Whatsapp : 012-6930770
FB Page : Luvlymum vitamins
Email : mamafarzana77@gmail.com

**COD AREA Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawang, Taman Bandar Senawang, Taipan Senawang, Taman Tasik Jaya, Seremban Jaya, Sikamat, Ampangan, Paroi, Seremban 2, Senawang dan kawasan sekitarnya.

**Penghantaran ke seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK.

Saturday, November 14, 2015

Fungsi Vitamin C Dalam Set Kesihatan Optimum Shaklee

Bertenaga sepanjang hari memang perlu untuk kita melaksanakan rutin harian kita. Tetapi, tak sampai petang dah tak larat.. keja pun belum siap lagi ni...perlu recharge energy dulu.

Siapa nak cuba set ni? 3 beradik ni terbaik untuk beri tenaga dari pagi sampai ke malam.


Jom kita tengok apa fungsi setiap vitamin dalam SET KESIHATAN OPTIMUM SHAKLEE terutamanya fungsi Vitamin C yang tengah promo ni. Mana tahu terbuka hati anda nak borong terus promosi Buy 6 Free 1 tu, boleh buat stok untuk setahun..

FUNGSI VITAMIN SET KESIHATAN OPTIMUM :

VITAMIN C
- Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik. Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergi hidung dan kulit, mengelak asthma. Juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simptom flu dan selesema.

VITALEA
- Elemen penting pada sel tubuh. Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon serta menjaga kesihatan tiroid.

B-COMPLEX
- Membantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan protein kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan masalah keletihan dan kelesuan.

Seperti  biasa, bila pomo, confirm set ni lagi jimat, murah, dan mampu milik. Jadi apa tunggu lagi, hubungi azie ye untuk confirm order anda.

Dapatkan diskaun sehingga 20% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} Keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekalkan keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran dan pembelian produk Shaklee

PM Admin Fauziah Azie di Facebook
Sms/Whatsapp : 012-6930770
FB Page : Luvlymum vitamins
Email : mamafarzana77@gmail.com

**COD AREA Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawang, Taman Bandar Senawang, Taipan Senawang, Taman Tasik Jaya, Seremban Jaya, Sikamat, Ampangan, Paroi, Seremban 2, Seremban, Senawang dan kawasan sekitarnya.

**Penghantaran ke seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU, CITYLINK dan GDEX.


Friday, November 13, 2015

Stok Susu Penuh Freezer Dek Penangan Set Penyusuan 3M Shaklee

Kenapa Azie suka sharing pasal Shaklee?

Jawapannya.. dengan Shaklee Azie dapat apa yang azie nak. .

Masa anak ke-2, Azie Google cari produk untuk tambahkan susu badan, Azie terjumpa testimoni produk Shaklee. Bila dah yakin, terus order. Dan set pertama Azie dengan Shaklee ialah SET PENYUSUAN LENGKAP 3M. 3 hari consume set ni terus dapat kesan yg positif. Memang happy sangat.

Kini, anak ke-3, dari awal lagi azie dh consume SET PENYUSUAN LENGKAP 3M. Dan, apa yang azie dapat ialah... STOK SUSU DAH PENUH FREEZER.

Semalam grab lagi sekotak storage botol, tak cukup nak buat stok dek kerana production susu yg banyak. Syukur alhamdulillah, ni semua rezeki ‪#‎babyshaklee‬ Muhammad Haziq Faiz. .

 
Bila buka freezer, nampak stok susu yang banyak ni, memang senyum je, rasa bersyukur sangat dapat berikan yang terbaik untuk anugerah Allah ni. Insyaallah azie akan teruskan PENYUSUAN secara EKSLUSIF ni sehingga Haziq berumur 2 tahun. Amin.

Nak consume Set Penyusuan 3M macam Azie tak? Nak jayakan penyusuan secara ekslusif?

Bulan ni ada promosi untuk Set Penyusuan 3M Shaklee ni. Rugi tau kalau anda tak grab sekarang. Cepat-cepat wasap Azie ye..

Dapatkan diskaun sehingga 20% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} Keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekal keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran dan pembelian produk Shaklee.

Hubungi admin Fauziah Azie di Facebook
Sms/Whatsapp : 012-6930770
FB Page : Luvlymum vitamins
Email :mamafarzana 77@gmail.com

**COD Area Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawang, Taman Bandar Senawang, Taipan Senawang, Taman Tasik Jaya, Seremban Jaya, Sikamat, Paroi, Ampangan, Seremban2, Seremban, Senawang dan kawasan sekitarnya.

**Penghantaran keseluruh Malaysia mengunakan POSLAJU, GDEX dan CITILINK.

Saturday, November 7, 2015

Fungsi Vitamin C Dalam Set Resdung Shaklee

Pagi-pagi dah bersin sampai bergegar satu rumah. Sengsara bukan?
Itu adalah rutin kalau sesiapa yang menghidup resdung. Tak boleh sejuk, habuk, mesti terbersin. Kalau bunyinya slow takpe la juga, ini macam nak runtuh rumah dibuatnya. Jiran sebelah pun boleh dengar.

Tapi sekiranya anda mengamalkan Set Resdung Shaklee, pasti situasi pagi-pagi ni dah tak kan anda alami lagi.

Ni dia SET RESDUNG SHAKLEE :


Bulan ni kan promosi Vitamin C, jadi secara automatiknya set diatas lebih murah harganya berbanding harga asal.

Sebelum tu kita tengok dulu apa FUNGSI VITAMIN C dalam Set Resdung Shaklee ni.

FUNGSI VITAMIN SET RESDUNG :

VITAMIN C
- Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meeningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
- Mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh.
- Vitamin C memastikan proses pemuliharaan iaitu proses metabolisma dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.

ALFALFA
- Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
- Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi, gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
- Namun begitu, mereka penghidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai supplemen.

 B-COMPLEX
- Kandungan B6 dalam B-Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
- Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B-Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan dibahagian muka.
- Membantu dalam membina protein dalam tubuh.

Sementara bulan ni promo Vitamin C, dan sekiranya anda penghidap resdung, haruslah anda grab Vitamin C pada bulan ni. Nak buat stok setahun pun boleh. Dan Set Resdung Shaklee ni selamat daripada bahan kimia berbahaya, juga tanpa dadah.

Harga asal Set Resdung = RM200
Harga promosi = RM1xx

Dapatkan diskaun sehingga 20% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekal keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran dan pembelian produk Shaklee

PM Admin Fauziah Azie di Faceebook
Sms/Whatsapp : 012-6930770
FB Page : Luvlymum vitamins
Email : mamafarzana77@gmail.com

**COD Area Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawang, Taman Bandar Senawang, Taipan Senawang, Taman Tasik Jaya, Sikamat, Ampangan, Paroi, Seremban Jaya, Seremban 2, Seremban, Senawang dan kawasan sekitarnya.

**Penghantaran ke seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU, CITYLINK dan GDEX.





Tuesday, November 3, 2015

Bagaimana Vitamin C & Vitamin E MEMUTIHKAN / MENCERAHKAN KULIT

Kulit putih/cerah memang menjadi idaman semua wanita. Bila dah putih cerah, dah tak perlu nak mekap tebal2, tak perlu nak risau kulit gelap, yang pasti level of confident pun semakin tinggi. Ye la, muka dah cantik.

Yang kulit tak putih cerah tu, jangan risau ye.. ada penyelesaian untuk anda.

Taraa..
Ini dia kombinasi 2 vitamin hebat ni untuk putihkan / cerahkan kulit.


BAGAIMANA VITAMIN C MEMUTIHKAN / MENCERAHKAN KULIT :

- Vitamin C menghalang serangan radikal bebas yang akan menyebabkan sel kulit rosak, kusam dan berkedut. Ia juga menggalakkan penghasilan kolagen yang memelihara kesihatan, ketegangan dan kelicinan kulit.
- Untuk memastikan kulit cerah pula, Vitamin C berperanan menghalang pembentukan melanin yang menyebabkan kulit menjadi gelap.

BAGAIMANA VITAMIN E MEMUTIHKAN / MENCERAHKAN KULIT :

- Vitamin E, vitamin larut lemak merupakan salah satu antioksidan yang berkuasa menghalang serangan radikal bebas. Komponen radikal bebas ini adalah penyebab kepada wujudnya tanda-tanda penuaan, kedut pada kulit.
- Senang kata, radikal bebas merosakkan kulit yang cantik, muda, tegang. Oleh kerana itu, kita sangat-sangat memerlukan penghapus radikal bebas iaitu antioksidan.
- Selain menghalang radikal bebas, Vitamin E juga penting dalam peredaran darah. Sistem peredaran darah yang sempurna dan sihat menggalakkan penghasilan sel kulit baru yang sihat dan cantik.

Jangan lupa bulan ni PROMO VITAMIN C.. bila dah promo harga confirm la murah, jimat, berbaloi.. Jadi rugi tau kalau tak grab bulan ni.

Harga asal 1 botol Vitamin C = RM92.50
Harga PROMO? boleh wasap azie ye..

Harga asal 1 botol Vitamin E = RM149
Harga DISKAUN? boleh wasap azie ye..

Dapatkan diskaun sehingga 20% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} Keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekalkan keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran dan pembelian produk.

Sms/Whatsapp : 012-6930770
Email : mamafarzana77@gmail.com

**COD Area : Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawang, Taman Bandar Senawang, Taipan Senawang, Taman Tasik Jaya, Sikamat, Ampangan, Paroi, Seremban 2, Seremban, Senawang dan kawasan sekitarnya.

**Penghantaran keseluruh Malaysia menggunakan POSLAJU, GDEX dan CITILINK

Monday, November 2, 2015

Promosi November, 2015 - Vitamin C Shaklee

Salam semua..

Alhamdulillah, dah masuk bulan November, jadi promosi daripada Shaklee pun bertukar la ye.
Untuk bulan ni, memang best sangat Shaklee bagi promosi, Vitamin C yang memang hot dipasaran. Sebabnya, Vitamin C ni dah sinonim dengan kecantikan untuk kaum hawa. Memang berebut la nak dapatkan Vitamin C pada harga promosi ni.


Harga asal sebotol RM98.05
HARGA PROMOSI ? Boleh wasap Azie ye..

Dapatkan diskaun sehingga 20% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} Keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekalkan keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran & pembelian produk Shaklee

PM admin Fauziah Azie di facebook 
Sms/Whatsapp : 012-6930770
FB Page : Luvlymum vitamins
Email : mamafarzana77@gmail.com

**COD Area Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawang, Taman Bandar Senawang, Taman Tasik Jaya, Taipan Senawang, Sikamat, Ampangan, Paroi, Seremban, Seremban2, Senawang dan kawasan sekitarnya.

**Penghantaran keseluruh Malaysia menggunakan POSLAJU, GDEX dan CITYLINER.


Monday, July 13, 2015

Akhirnya Ku Jatuh Cinta Dengan Keberkesanan Set Penyusuan Shaklee

Rata-rata mereka yang mula mengenali  vitamin Shaklee adalah disebabkan oleh Set Penyusuan Shaklee. Apabila mereka dah mencuba Set Penyusuan Shaklee ini dan berpuas hati dengan kesan positifnya, maka perkongsian tentang kebaikan Set Penyusuan Shaklee ini mula menjadi perhatian dan dikongsikan dengan kawan-kawan, saudara mara dan sesiapa sahaja yang ingin menjayakan penyusuan secara ekslusif.

Tak payah amik testimoni jauh-jauh, Azie pun boleh. hihihi.

Pertama kali Azie kenal Shaklee pun dengan Set Penyusuan 3M la. Masa tu baby Azie dah berumur 1 tahun, susu mula merudum. Memang tak nak bagi susu formula. Dan bila google, jumpa supplemen yang dapat membanyakkan susu ibu. Kemudian Azie google pulak testimoni yang telah menggunakan Set Penyusuan 3M ni. Semuanya memberikan feedback yang positif. So, apa lagi terus Azie wasap "mak bisness" Azie. Order Set Penyusuan 3M dengan keahlian percuma. Bila dah cuba dan berpuas hati tu yang Azie berkongsi dengan ibu-ibu diluar sana tentang supllemen Shaklee ni. Kemudian terjebak la dengan bisness online Shaklee pulak.


Namun, apakah Kebaikan Set Penyusuan Shaklee sehingga membuatkan ramai ibu ibu jatuh cinta dengannya ? Adakah disebabkan semata mata susu menjadi banyak? TIDAK! sebenarnya ia lebih dari itu. .

KHASIAT DAN KEBAIKAN SET PENYUSUAN SHAKLEE :

1. Memberi nutrisi penyusuan buat si ibu.  
Set Penyusuan Shaklee mengandungi multivitamin lengkap iaitu Vita-lea yang membantu melengkapkan kekurangan vitamin dan mineral dalam tubuh. Ini menjadikan si ibu  lebih sihat dan cergas serta dalam masa yang sama dapat menyalurkan kebaikan tersebut melalui penyusuan susu ibu.

2. Mengurangkan stress
Tekanan yang keterlaluan dirumah dan pejabat boleh menjejaskan penghasilan susu badan. Set Penyusuan Shaklee  membantu melegakan tekanan dan menjadikan ibu lebih tenang. Kurang rasa nak marah, kurang rasa tension! Bukankah keadaan yang tenang dan rileks boleh melancarkan pengaliran susu?

3. Lebih bertenaga dan kurang jatuh sakit.  
Ibu akan merasa lebih segar bertenaga walaupun bekerja di siang hari dan melakukan tugas rutin di rumah pada waktu malam. Vitamin C membantu meningkatkan antibodi si ibu dan seterusnya meningkatkan daya tahan melawan penyakit buat si comel. Sumber kalsium dari Ostematrix pula merangsang penghasilan pembentukan tulang dan gigi yang kuat disamping mengurangkan masalah susu merudum ketika haid.

4. Kehadiran protein ESP menghasilkan tisu tisu baru yang lebih sihat dan cantik. Hasilnya kulit ibu dan bayi menjadi bersih dan cantik selain memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Sesuai untuk mereka yang nak berdiet secara sihat.

5. Alfalfa menggalakkan penghasilan susu ibu.  Selain milkbooster  juga membuat perut menjadi lawas dan mudah untuk membuang.

6. Setiap Set Breastfeeding Shaklee boleh bertahan 2-6 bulan lamanya. Sangat jimat untuk jangkamasa panjang dalam membantu kita melengkapkan misi penyusuan buat si manja. Berbanding dengan susu formula, susu ibu semestinya jauh lebih baik !
 

Ada beberapa jenis Set Penyusuan Shaklee yang sering menjadi pilihan. Antaranya :

1. Set B
2. Set E
3. Set Eu Four Pack
4. Set 3M (Set E + ESP)

(next entri Azie cerita tentang 4 set di atas ye)

Dapatkan diskaun sehingga 20% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} Keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekalkan keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran dan pembelian pproduk Shaklee.

PM admin Fauziah Azie di Facebook
Sms/Whatsapp : 012-6930770
FB Page : Luvlymum vitamins
Email : mamafarzana77@gmail.com


**COD Area Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawag, Taman Bandar Senawang, Taman Tasik Jaya, Taipan Senawang, Sikamat, Ampangan, Paroi, Seremban, Senawang, Seremban 2 dan kawasan sekitarnya.

** Penghantaran ke seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK.




Dulu Minum Soya Yeos!, Sekarang Minum Soya Shaklee

Azie adalah peminat air soya tegar! Wah statement...
Kalau dalam freezer memang tak putus air soya tu. Tinggal sekotak je mesti hubby dah top up semula. Memang kami berdua suka la  minum air soya.

Azie yakin, bila sebut pasal soya, pasti rata-rata membayangkan air soya yang banyak di jual dipasaran dengan pelbagai jenama dan perisa. Tidak kurang juga air soya yang boleh kita dapati dengan mudahnya di pasar-pasar malam.  Bagaimana pula dengan soya ESP Shaklee ? sama atau berbeza?  Tidak kurang juga yang mengkritik ESP Shaklee ini,katanya sama sahaja soya kat pasaran dan soya Shaklee ni.


TAHUKAH ANDA?

 Apakah ciri-ciri kacang soya yang sepatutnya digunakan ?

1. Ditanam secara organik – tidak menggunakan baja kimia, racun serangga, pestisid dan lain-lain. Tumbuhan yang ditanam dengan menggunakan bahan-bahan ini akan mengandungi tinggi nitrat dan rendah khasiat. Kandungan nitrat yang tinggi boleh menyebabkan penyakit kanser!

2. Ditanam secara semulajadi (non-GMO) – bermaksud kacang soya tidak diubahsuai secara genetik semasa proses penanamannya. Produk GMO adalah lebih murah dan mudah dihasilkan tetapi untuk jangkamasa yang lama boleh menjadi toksin dalam badan.

3. Mengandungi 9 asid amino penting – bahan penting untuk pembinaan hormon, antibodi dan enzim untuk memastikan kelancaran fungsi tubuh

4. Diproses menggunakan air – kebanyakan soya di proses menggunakan alkohol yang boleh menyebabkan kehilangan isoflavone sehingga 88%. Isofalvone adalah bahan yang dapat mengurangkan risiko kanser. Ia juga berperanan dalam tindakan hormon dan jisim tulang.

5. Bahan anti thyroid/ anti pertumbuhan di singkirkan – jika tidak ia boleh membawa kepada masalah kanser

6. Di proses tanpa dipanaskan – protein soya mudah musnah dibawah suhu yang tinggi.

7. Ditambah dengan kalsium ( ketika minyak dikeluarkan, ia menjadi berasid, kalsium di tambah untuk meneutralkannya)

Jadi adakah air soya yang kita minum memenuhi ciri-ciri di atas ?

ESP Soy Protein Isolate Powder Shaklee

Untuk pengetahuan pembaca semua, ESP Shaklee memenuhi kesemua ciri-ciri baik yang dinyatakan di atas. Ia dihasilkan dari soya asli, ditanam secara semulajadi, tidak diubahsuai secara genetik, diproses dengan air dan dipantau dibawah seliaan program yang dipanggil "Identity Preservation Program (IPP). Maka tidak hairanlah harganya sedikit mahal setanding dengan kualitinya yang tinggi.
Jika anda mahukan khasiat sebenar kebaikan protein soya, saya cadangkan anda mencuba ESP ini.



Harga pasaran 1 canister ESP ialah RM150. (850gram tahan 2 bulan)
Hubungi Azie untuk dapatkan harga istimewa.



Dapatkan diskaun sehingga 21% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} Keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekalkan keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran dan pembelian produk Shaklee.

PM admin Fauziah Azie di Facebook
Sms/Whatsapp : 012-6930770
FB Page : Luvlymum vitamins
Email : mamafarzana77@gmail.com

**COD Area Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawag, Taman Bandar Senawang, Taman Tasik Jaya, Taipan Senawang, Sikamat, Ampangan, Paroi, Seremban, Senawang, Seremban 2 dan kawasan sekitarnya.

** Penghantaran ke seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK.


LAGI CERITA MENARIK TENTANG ESP : KLIK LINK DI BAWAH

1.  7 KEBAIKAN ESP Shaklee Sebagai SUPPLEMEN Harian Anda
2. ESP Hot Seller! Ramai Yang RESTOCK Setiap Bulan Untuk Rasai KEBAIKAN ESP Yang Pelbagai


Saturday, July 4, 2015

SIAPA NAK ? PROMOSI KEAHLIAN PERCUMA & AUTOMATIK BELI DENGAN HARGA AHLI

Salam semua...

Sepanjang bulan Julai, 2015 ni Azie nak OFFER anda TAWARAN MENARIK iaitu :

"KEAHLIAN PERCUMA & AUTOMATIK BELI DENGAN HARGA AHLI"

untuk set-set yang Azie nyatakan di bawah :

SET BERPANTANG LENGKAP SHAKLEE


HARGA PASARAN set ini ialah = RM479.75
HARGA AHLI = 20% diskaun daripada harga pasaran

SET BERPANTANG ASAS SHAKLEE


HARGA PASARAN set ini ialah = RM237.25
HARGA AHLI = 20% diskaun daripada harga pasaran.

SET PENYUSUAN LENGKAP SHAKLEE


HARGA PASARAN set ini ialah = RM499.75
HARGA AHLI = 20% diskaun daripada harga pasaran

SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE


HARGA PASARAN set ini ialah = RM256.25
HARGA AHLI = 20% diskaun daripada harga pasaran

SET TAMBAH DARAH SHAKLEE


HARGA PASARAN set ini ialah = RM235
HARGA AHLI = 20% diskuan daripada harga pasaran

SET TAMBAH TENAGA SHAKLEE


HARGA PASARAN set ini ialah = RM292.50
HARGA AHLI = 20% diskaun daripada harga pasaran

Banyak lagi sebenarnya set yang boleh anda dapat KEAHLIAN PERCUMA. Yang ini cuma sebahagian sahaja. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh hubungi Azie ye.

Dapatkan diskaun sehingga 20% hari ini juga dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan anda akan dapat :-)
{+} Keahlian seumur hidup
{+} Tidak ada yuran tahunan
{+} Tidak perlu membeli produk untuk kekalkan keahlian
{+} Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi Azie untuk pendaftaran dan pembelian produk Shaklee.

Sms/ Whatsapp: 012-6930770
Email : mamafarzana77@gmail.com

**COD Area Taman Tuanku Jaafar, Taman Pinggiran Senawag, Taman Bandar Senawang, Taman Tasik Jaya, Taipan Senawang, Sikamat, Ampangan, Paroi, Seremban, Senawang, Seremban 2 dan kawasan sekitarnya.

** Penghantaran ke seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK.

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...